Vuoden viimeiset

Näin se sitten meni menojaan vuosi 2019 ja jäihän tuosta paljon hyviä muistoja ja kokemuksia. Kilvanajoa ei tullut harrastettua mitenkään ihmeemmin, vuosi meni pääasiassa varsojen kanssa touhutessa ja nuorten peruskuntoa ajaessa. Loppuvuosi meni nyt vähän poskelleen, kun tarkoituksena oli aloittaa koelähdön kautta ensimmäisiä startteja mutta marras- joulukuun vaihteessa hevosiin iski joku virus, joka osalla nostatti lämpöä ja osa selvisi jalkojen turvottelulla ja vähän nuukahtaneella olotilalla. Säiden puoleen nämä viimeiset kuukaudet tässä osassa Suomea olivatkin varsin yksipuolisen harmaat, joskus saattoi aurinko näyttäytyä pilvien välistä, mutta muuten varsin vetistä keliä, joskus saattoi tulla räntää ja lunta sen verran että edes yhden päivän oli maa valkoinen. Hevoset saivatkin lepäillä rauhassa tallioloissa sairastelun ajan ja keräillä voimia talvea varten. Seuraavassa kuluneen vuoden puhelimella napsittuja kuvia.

 
Tytöt laitumella (vasemmalta oikealle Hay Ala Laya, Avenger Belus ja Humoresque)
Ruuvvaus-varsan ensimmäisiä kärrylenkkejä
Hulmuskaa siemennettiin useampaan otteeseen Välähdyksellä, mutta ei vain tärpännyt. Yritetään ensi keväänä uudelleen.
Tämän lumisempaa maisemaa ei tänä talvena ole vielä ollutkaan ja nämäkin sulivat seuraavana päivänä pois.
Hulmuska kesäillan auringossa
Tässä uusin projekti, kaksivuotias ori Luppaus. Kun tätä kirjoittelen, on Luppaus jo hyvin oppinut kärryihin ja hölkkää mielellään, erittäin nöyrä työnteolle.

Suurkiitos kaikille ihanille ystäville ja hevosihmisille vuodesta 2019 ja nyt toivon sydämestäni hyvää ja ihanaa joulua ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!